Sweets & Pairing

View as Grid List
Page
per page
  1. product 93130
    Mostarda di Frutta Mista - Oraganic Mixed Fruit
    Mustard produced in artisanal way with mixed fruits
  2. product 95013
    Panettone da Tradizione Incartato
    Hancrafted Panettone of the Milan tradition, wrapped in bag
  3. Panettone tradizionale
    Pandoro da Tradizione in Scatola
    Handcrafted traditioanl Pandoro, in an elegant box
  4. Panettone al Pistacchio in Scatola
    Panettone al Pistacchio in Scatola
    Delicious pistachio panettone, in an elegant box
  5. Panettone Cioccolato e Amarena in Scatola
    Panettone Cioccolato e Amarena in Scatola
    Delicious cocoa panettone with chocolate and black cherries, in an ele...
  6. Panettone Tradizionale In Scatola
    Panettone da Tradizione in Scatola
    Handcrafted traditional Panettone, in elegant box
  7. New
    Panettone da Tradizione In Scatola 500 g
    Panettone da Tradizione in Scatola 500 g
    Handcrafted traditional Panettone, in elegant box
  8. Cioccolato dello Chef -  72% Cru Fondente - 500 g
    chef's chocolate - 72% XOCONUSCO - 500 G
    Dark blend of fine aromatic cocoa dedicated to Chef
  9. Cioccolato dello Chef -  54% Blend Fondente al sale dolce di Cervia - 500 g
    Chef's Chocolate 62% dark chocolate with sweet salt of cervia
    Dark blend of fine aromatic cocoa dedicated to Chef
  10. Crema Spalmabile Gianduja
    Crema Spalmabile Gianduja - Spreadble cream
    Spreadable Gianduia cream with 18% hazelnut
  11. Cremino Bigusto da Taglio
    Cremino Bigusto for Cutting
    Produced according to the tradition of Italian making-chocolate
  12. Cremino Cioccolato Latte e Fondente
    Cremino Cioccolato Latte e Fondente
    Classic cremino with milk and dark chocolate, in a smaller size of 500...
© VALSANA S.R.L. - All rights reserved - Tel. (+39) 0438 1883 125 - Fax (+39) 0438 64976 - email: valsana@valsana.it - Via degli Olmi 16 - 31010 Godega di Sant'Urbano (TV) - P.IVA 01949710261 - C.F. 00548700244 - Reg. Imprese Treviso N. 00548700244 - Cap.Soc. € 120.000 i.v.