The product

Cuor di Burrata 'Stracciatella'

Straccetti di mozzarella in crema di latte, freschi e delicati
Code:
24922
Country of origin:
Italy - Apulia
Type of Milk:
 Cow's milk
Weight:
1 kg
Minimum order:
1 piece - by reservation only
More Information
Description Sfilacci di mozzarella immersi in crema di latte, prodotti artigianalmente dal Caseificio Olanda
Appearance Bianchi sfilacci di mozzarella dalla buona consistenza, immersi in crema di latte
Taste Dolce e fresco con l'aroma caratteristico del latte fresco e della panna
Curiosity Il Caseificio Olanda lavora in media 50 quintali di latte (contro l'industria che ne lavora 30 volte tanto) proveniente esclusivamente da due stalle dalla Murgia, un altopiano nell'entroterra pugliese particolarmente vocato al pascolo e all'allevamento di bovini da latte
Our selection Per la sua produzione artigianale, il Caseificio Olanda seleziona solo latte fresco proveniente da vacche della zona di produzione
Suggestions Ideale da consumare tal quale o per creare piatti sfiziosi come i fiori di zucchina ripieni
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Ingredients MILK, UHT CREAM (18%), salt, rennet, lactic ferments
Allergens in ingredients Milk and products thereof
Weight 1 kg
Packaging Plastic tray
Storage Conditions (packaged products) Keep refrigerator +4 °C
Instructions for use After opening, consume within 2/3 days
Country of origin of the primary ingredient Italia
Nutrition Declaration Energy: 1051 kJ / 253 kcal
Fat: 20,7 g
of which saturates: 12,1 g
Carbohydrate: 1,1 g
of which sugars: 1,1 g
Protein: 15,8 g
Salt: 0,43 g
Typical value per 100 g
The producer

Caseificio Olanda - Andria (BA) - Puglia

Why we chose them
Caseificio Olanda was born in Andria in 1988 thanks to Michele Olanda and his wife Carmela. They were breeders and milk producers, and dediced to start producing their own mozzarella and burrata.Today the dairy still maintains its artisanality and processes the milk from only two farms located in the Murgia, an area near Bari suited for the breeding. Today, the sons Riccardo and Savino also work in the company with the aim to let known their artisanal burrata beyond the local borders
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