
The product
Cuor di Burrata 'Stracciatella'
Straccetti di mozzarella in crema di latte, freschi e delicati
Code:
24922
Country of origin:
Italy - Apulia
Type of Milk:
Cow's milk
Weight:
1 kg
Minimum order:
1 piece - by reservation only
Description | Sfilacci di mozzarella immersi in crema di latte, prodotti artigianalmente dal Caseificio Olanda |
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Appearance | Bianchi sfilacci di mozzarella dalla buona consistenza, immersi in crema di latte |
Taste | Dolce e fresco con l'aroma caratteristico del latte fresco e della panna |
Curiosity | Il Caseificio Olanda lavora in media 50 quintali di latte (contro l'industria che ne lavora 30 volte tanto) proveniente esclusivamente da due stalle dalla Murgia, un altopiano nell'entroterra pugliese particolarmente vocato al pascolo e all'allevamento di bovini da latte |
Our selection | Per la sua produzione artigianale, il Caseificio Olanda seleziona solo latte fresco proveniente da vacche della zona di produzione |
Suggestions | Ideale da consumare tal quale o per creare piatti sfiziosi come i fiori di zucchina ripieni |
Ingredients | MILK, UHT CREAM (18%), salt, rennet, lactic ferments |
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Allergens in ingredients | Milk and products thereof |
Weight | 1 kg |
Packaging | Plastic tray |
Storage Conditions (packaged products) | Keep refrigerator +4 °C |
Instructions for use | After opening, consume within 2/3 days |
Country of origin of the primary ingredient | Italia |
Nutrition Declaration | Energy: 1051 kJ / 253 kcal Fat: 20,7 g of which saturates: 12,1 g Carbohydrate: 1,1 g of which sugars: 1,1 g Protein: 15,8 g Salt: 0,43 g Typical value per 100 g |
The producer
Caseificio Olanda - Andria (BA) - Puglia

Why we chose them
Caseificio Olanda was born in Andria in 1988 thanks to Michele Olanda and his wife Carmela. They were breeders and milk producers, and
dediced
to start producing their own mozzarella and burrata.Today the dairy still maintains its artisanality and processes the milk from only two farms located
in
the Murgia, an area near Bari suited for the breeding. Today, the sons Riccardo and Savino also work in the company with the aim to let known
their
artisanal burrata beyond the local borders
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